fbpx

Behandlingsformer

Tankefeltterapi TFT/EFT

 

Stol på din krop og det du mærker.

Tankefeltterapi

 

Hvad er TFT/EFT

Tankefeltsterapi er en følelsesforløsende traumebehandling, der kan heale de traumer som sidder i kroppen og ligger bagved dit ubehag.

Med en kombination af østens viden om kroppens energibaner og vestens samtaleterapi kan TFT gå ind og forløse helt ned på celleplan.

Er der noget som ikke helt er som det skal være, for at du har det godt og føler dig i harmoni med dig selv?

Har du smerter i direkte form, eller mere i form af smerter i livet. Noget som tager din energi og dit overskud. Tanker der ind imellem tager over og køre sit eget liv og hvor du bare må følge med?

Eller en angst for noget helt bestemt, eller måske en mere udefinerbar angst?

Det kan være en fobi, måske for edderkopper, højder, små rum eller noget helt 4.

Angst for at stå i en forsamling af mennesker, køre bil, være alene, eller måske for at dø. Der er intet der er for stort eller småt, angst og smerter er helt individuelt.

Men hvis angsten fylder og måske tager over i din hverdag er det på tide at gøre noget, så du kan slippe og finde fred med den og få det bedre.

Jeg tager dig i hånden og hjælper dig med at finde og bearbejde traumet som ligger bagved.

Bagom TFT/EFT

Lad mig prøve at forklare med et eksempel med angst for edderkopper, men du kan bytte ud med din egen angst.

Din hjerne og fornuft ved godt at edderkoppen ikke går efter struben og dræber dig på steder….men din krop reagerer så snart du bare hører ordet edderkop. Din krop tror den skal dø og reagerer som om den sidste time er kommet.

Det er fordi din krop husker alt. Så uanset hvad din rationelle hjerne mener, så reagerer du på din krops angst.

Kender du det, at en bestemt duft, farve, eller lyd kan få følelser frem? Både de smukke og dejlige følelser, men også de ubehagelige og traumatiske?

Det er netop fordi kroppen husker og duften, farven, eller lyden kan frem provokere det gamle chok / traume der sidder i kroppen.

Tankefeltterapi går udenom din rationelle tænke hjernen og ned i kroppen og forløser af den vej hvad der ligger til grund for din angst og din smerte. Du vil opleve at få fred med din angst, fordi du slipper hvad der ligger bagved helt ned på celleplan.

Jeg oplever ofte at angst, stress og smerter kan vokse og vokse og til sidst tager helt over. Sådan behøver det ikke at være. Det behøver ikke være hårdt og smertefuldt.

Velegnet til alle former for traumer, som kan være:

  • Angst
  • Stress
  • fobier
  • smerter
  • alt som fylder og tager din energi

Forstå TFT/EFT

TFT/EFT er en hurtig og smertefri behandling der giver resultatet helt uden medicin og bivirkninger.

Jeg har gode resultater med at fjerne både psykiske og fysiske smerter og ubehag.

Du vil opleve at få ro i sindet, fred i hjertet og lethed i kroppen.

Traume og angst skal forståes som en ikke optimal tilstand i kroppen. Det kan være et stort chok, eller flere små chok der har sat sig i dit system og giver dig et eller flere symptomer, ubehag og angst.

Jeg ønsker at hjælpe dig med at få en optimal tilstand i kroppen igen. Så du kan føle fred i hjertet og finde ro i kroppen og få større overskud i din hverdag.

Som perler på en snor

Her er et andet billede på hvordan du kan forstå TFT og dens virkning. Forstil dig en snor med perler. Den første perle er den største, så den kan holde de andre. Denne perle er første chok og de næste perler er efterfølgende små chok af nye oplevelser der minder om det første chok, eksempelvis nye oplevelser, eller dufte, lyde og en smag der får din krop til at huske det første chok og reagere på disse og lægge endnu en lille perle på snoren.

Jeg hjælper dig med at finde den første perle og forløse dit chok. De små perler har nu ikke den store til at holde på dem, så de vil flyde væk og slippe dit system.

Du vil opleve en fred i hjertet og finde ro i kroppen med din stress og smerte når perlerne slipper dit system.

TFT/EFT er godkendt af sundhedsstyrelsen.

"Jeg led af dødsangst og hørte tilfældigvis om tankefeltterapi og fik en tid hos Mette. Mette levede i den grad op til mine forventninger. Hun er dejlig rolig og skaber en behagelig stemning under behandlingen og allerede efter kun 1 behandling.

Rikke Hougaard

"Jeg nyder hvert et minut. Det er en helt fantastisk og afslappende behandling. Jeg vil gerne anbefale det til alle, der vil forkæle sig selv. "

Gita Faurholdt

"Jeg har fået et par behandlinger hos Mette og føler de hjælper mig. Jeg har fået stress som har medført en depression. Jeg kan varmt anbefale Mette. Hun har en dejlig og varm personlighed. Er god til at skabe en tryg stemning og holde fokus."

Rene Lave Kornum

Kontakt

Tlf. 61 74 52 15

info@liftingyourlife.dk