fbpx

Online gruppeforløb

Bliv en del af et fællesskab, der forstår dig!

Fokus på angst og indre uro

Online gruppeforløb

Nu har du mulighed for at blive en del af en gruppe, som forstår, hvad du går igennem.

Igennem forløbet vil der være fælles og individuel terapi. Du får værktøjer, terapi og redskaber og du vil opleve en større ro og fred i krop og tanker. Få mere energi og højne livskvaliten.

Næste forløb starter d.1/6 2020

Læs mere HER

Mit liv fungerer… gør det ikke?

Vi kan vænne vores hjerne til rigtig mange ting – desværre også til frygt. Vi har tillært vores tanker og krop, at det er okay og normalt, at føle stress og angst. Vi har affundet os med, at sådan er livet og hverdagen, at vi må leve med det.

Men forstil dig et liv uden den frygt, hvor du ikke bliver handlingslammet i det øjeblik, du bliver konfronteret med din frygt.

Forstil dig, at du kan lærer din hjerne, at din angst er okay, så du ikke flygter og gemmer den og dig væk.

Det kan lade sig gøre, men kun hvis du selv tager første skridt.

Det er okay at passe på sig selv

Det kan virke skræmmende

Det første – sværeste – skridt mod at få det bedre, er at bede om hjælpen.  Og ja, det er svært. Lad mig stille et billede op for dig.

Du har været i skoven og nyde den friske luft. På vej til din bil falder du over et stykke træ. Du kan ikke rejse dig, da din ankel er brækket. Det næste logiske træk vil være at få fat i nogen, der kan hjælpe – Den person, der hjælper dig, vil sørge for, at du får professionel hjælp af en læge. En læge, som kan hjælpe dig over din fysiske skade. – Det er lyder meget rigtigt, ikke?

Byt så anklen og den fysiske skade ud med en psykisk smerte. Nu blev det sværere at bede om hjælpen, ikke? – Det er altid sværere at bede om hjælp til en smerte, som andre ikke kan se. Men jeg tror på dig, når du fortæller om din smerte, og jeg vil gøre mit for, at din psykiske smerte forsvinder.

Gennem terapi, samtale, øvelser og nærvær kan du få støtte og hjælp til at komme om på den anden side af dit traume, din angst og uro.

I et gruppeforløb vil du ikke stå alene, der er andre med samme smerte, som du selv oplever og jeg er med hele vejen.

Læs mere om forløbet HER

"Jeg led af dødsangst og hørte tilfældigvis om tankefeltterapi og fik en tid hos Mette. Mette levede i den grad op til mine forventninger. Hun er dejlig rolig og skaber en behagelig stemning under behandlingen og allerede efter kun 1 behandling.

Rikke Hougaard

"Jeg nyder hvert et minut. Det er en helt fantastisk og afslappende behandling. Jeg vil gerne anbefale det til alle, der vil forkæle sig selv. "

Gita Faurholdt

"Jeg har fået et par behandlinger hos Mette og føler de hjælper mig. Jeg har fået stress som har medført en depression. Jeg kan varmt anbefale Mette. Hun har en dejlig og varm personlighed. Er god til at skabe en tryg stemning og holde fokus."

Rene Lave Kornum

Kontakt

Tlf. 61 74 52 15

info@liftingyourlife.dk