fbpx

z MetaSundhed

[columns] [span8]

MetaSundhed:

Alle former for ubehag og smerter har en følelsesmæssig forbindelse i hjernen.

Det er den sammenhæng jeg finder og bruger som et redskab, så du kan forløse hvad der ligger til grund for din smerte og dit ubehag.

MetaSundhed er en analyse model der finder koblingen imellem dit symptom og det følelsesmæssige tema.

Og når vi kender det tema kan jeg med tankefeltterapi gå ind og forløse det traume du har og symptomet vil slippe og forsvinde, læs mere om Tankefeltterapi

 

MetaSundhed vender lidt op og ned på det vi kender. Her siger vi, at du er i forskellige faser af dit traume.

Det her er en kort og forenklet forklaring, men der er selve chokket, dit traume. Efterfølgende svinger vi ofte imellem chok og reparations fasen, fordi vi bliver gentraumatiseret i form af måske nye oplevelser, lugte, lyde, smag m.fl.. Men hvis du får forløst det chok / traume der ligger til grund for og bagved, så vil du opleve at dit symptom, din stress og ubehag blive minde og helt kan forsvinde.

 

Et traume giver en tilstand i kroppen der ikke er optimal. Det kan være et stort chok, eller flere små chok der har sat sig i dit system og giver dig et eller flere symptomer.

Derfor ønsker jeg at hjælpe dig med at få en optimal tilstand i kroppen igen. Så du kan føle fred i hjertet og finde ro i kroppen og få større overskud i din hverdag.

Forstil dig en snor med perler. Den første perle er den største, så den kan holde de andre. Denne perle er første chok og de næste perler er efterfølgende små chok af nye oplevelser der minder om det første chok, eksempelvis nye oplevelser, eller dufte, lyde og en smag der får din krop til at huske det første chok og reagere på disse og lægge endnu en lille perle på snoren.

Jeg hjælper dig med at finde den første perle og forløse dit chok. De små perler har nu ikke den store til at holde på dem, så de vil flyde væk og slippe dit system.

Du vil opleve en fred i hjertet og finde ro i kroppen med din stress og smerte når perlene slipper dit system.

Book en snak, eller session

Du kan få et skriftlig svar på et Meta spørgsmål?

Læs mere her: Meta Svar

[/span8][span4]

[widgets_on_pages id=”1″]

 

 

[/span4][/columns]