fbpx

METASUNDHED

 

METASUNDHED

Stol på din krops historie

 

Hvad er MetaSundhed.

MetaSundhed er en forståelses- og analysemodel, der hjælper med at forstå hvordan traumer, altså følelsesmæssigt chokerede oplevelser, kan være en del af årsagen til både fysiske og psykiske ubalancer.

Et traume lyder måske lidt voldsomt, men læs det som en ikke optimal tilstand.

Det kan være et stort chok, eller flere små chok der har sat sig i dit system og giver dig et eller flere symptomer, eller ubehagelige følelser.

En Meta analyse kan hjælpe med at finde koblingen imellem dine symptomer og de følelser der ligger bagved.

Det er derfor et godt supplerende redskab, jeg kan vælge i samråd med dig at bruge under en terapi session.

Indenfor MetaSundhed siger vi, at alle former for ubehag og smerter har en følelsesmæssig kobling i hjernen.

Jeg benytter min viden til at finder den kobling, så vi sammen kan gå den direkte vej ind og forløse hvad der ligger til grund for din smerte, din angst og ubehag.

 

Ryd op og forstå

Jeg tænker det som et redskab, så vi kan gå den direkte vej til hurtigt at få genetableret en mere optimal tilstand i krop og sjæl.

Vi er ofte gode til at rydde op og forstå med vores hjerne, men kroppen husker og svinger tilbage i traumets og følelsernes vold, så snart vi oplever noget som minder os om det pågældende.

Det kan være en lille bemærkning vi reagere voldsomt på, ( ofte uden grund i den nuværende sammenhæng ). Det kan være en bestemt duft, smag, eller lyd der vækker minder og kroppen reagere igen uden om fornuft og tanker.

Nogle gange ligger svarene et helt andet sted end vi lige forstiller os. Det kan være et lille bemærkning i skolegården da du var 8 år som har fulgt dig. Eller et voldsomt minde du har fortrængt.

Vi er som sagt, ofte gode til at rydde op, putte i kasser og forstå, men kroppen husker og giver os små, eller store reminder på at det altså stadig ligger her og gerne vil kigges på og forløses, så energien kan bruges på andet end at passe på de gamle sår.

En MetaSundheds analyse er en genvej til at forstå og forløse hvad der ligger bagved din angst, uro og smerte.

Du er unik.

Jeg laver et individuelt forløb tilpasset til dig. Hvor jeg benytter min viden og erfaring til at transformere angst og uro til indre harmoni og fred. 

For når vi går bagom og finder årsagen, kan vi sammen forløse hvad der ligger til grund for din angst og uro. 

Jeg ønsker at hjælpe dig med at få en optimal tilstand i kroppen igen.

Så du kan føle fred i hjertet og finde ro i kroppen og få større overskud i din hverdag.

 

Sådan husker kroppen

Forstil dig en snor med perler. Den første perle er den største, så den kan holde de andre. Denne perle er første chok og de næste perler er efterfølgende små chok der holdes fast af den første store perle.

De små perler er nye oplevelser der minder om det første chok, dufte, lyde og smag der får din krop til at huske det første chok og reagere på disse.

Jeg hjælper dig med at finde den første perle og forløse dit chok, så du kan føle fred i hjertet og finde ro i kroppen med netop din stress og smerte.

Du vil opleve en fred i hjertet og finde ro i kroppen med din stress og smerte når perlerne slipper dit system.

 

"Jeg led af dødsangst og hørte tilfældigvis om tankefeltterapi og fik en tid hos Mette. Mette levede i den grad op til mine forventninger. Hun er dejlig rolig og skaber en behagelig stemning under behandlingen og allerede efter kun 1 behandling.

Rikke Hougaard

"Jeg nyder hvert et minut. Det er en helt fantastisk og afslappende behandling. Jeg vil gerne anbefale det til alle, der vil forkæle sig selv. "

Gita Faurholdt

"Jeg har fået et par behandlinger hos Mette og føler de hjælper mig. Jeg har fået stress som har medført en depression. Jeg kan varmt anbefale Mette. Hun har en dejlig og varm personlighed. Er god til at skabe en tryg stemning og holde fokus."

Rene Lave Kornum

Kontakt

Tlf. 61 74 52 15

info@liftingyourlife.dk