fbpx

Konsultationer

Få redskaber til at slippe

din angst og uro.

 

Angst, ubehag og søvnløse nætter

Du er ikke alene

 

Angst, stress og ubehag kan give søvnløse nættet. Bestemte situationer, kan sætte gang i en lang række uønskede reaktioner for os som mennesker.
Nogle mennesker oplever angst i forbindelse med et fobi, når de sætter sig på flyet eller ser edderkopper i deres hjem. Ikke et almindeligt ubehag, som andre mennesker. Det er en inderlig angst, der lammer kroppen og hjernen fuldstændig.
Du ved ikke. om du skal skrige, græde eller løbe panisk væk.

Andre episoder kan trigge forskellige reaktioner hos dig. Nogen oplever den i store forsamlinger, eller når de genoplever situationer fra barndommen eller et traume i livet. Andre igen oplever stress forbundet med arbejds- og familielivet. Det behøver ikke være noget stort, men kan også være en duft, eller lyd der aktivere angst og ubehag i dig, helt udenom din fornuft og tanke.

Det værste er, at man føler sig fuldstændig drænet . Alt ens energi er blevet brugt i det øjeblik, man står lammet overfor sin frygt, eller man har været overanstrengt i en lang periode.
Nogen kender også til en umådelig træthed og fysiske skavanker, der er forårsaget af stresse eller angst.

Men det behøver ikke at være virkeligheden for dig. Faktisk tværtimod.

Jeg har i flere år hjulpet mennesker med stress, angst, fobier og traumer i min klinik eller i et online møderum.
Som baggrund er jeg bla. uddannet tankefeltsterapeut, der sætter mig i stand til at hjælpe dig og din krop til at hjælpe sig selv.

Terapi som passer til dig

Når man har et traume, en fobi, eller angst, er det et stort skridt at bede om hjælpen til at komme videre. Derfor har jeg forskellige former for konsultationer.

Jeg tilbyder terapi, hvor vi mødes i min klinik i Lystryp. Online, eller måske hjemme hos dig selv i din stue.

I fællesskab finder vi frem til den løsning og det forløb, der giver dig mest muligt.

Tag skridtet for dig selv

Alt er muligt for den, der spørger

Du vågner en morgen. Hovedet værker, næsen er stoppet, feberen banker på, og du ved godt, der nok kun er en ting at gøre i dag. Nemlig at blive liggende i sengen og passe på dig selv.
The og honning skal der til, lommeletterne bliver også hentet frem sammen med tæpper og dobbelt op på næsespray.

Her passer vi på os selv for at komme hurtigst muligt ovenpå igen.
Men når vores følelser er blevet ramt af en “forkølelse” pga. et traume, stress og angst, så er der straks mange, der vælger ikke at passe på sig selv og give deres krop den tid, der skal til for at komme ovenpå igen. Men kroppen husker – også det, vi selv glemmer.

Har du lyst til hjælpe dig selv med at leve i stedet for blot at overleve, så vil jeg meget gerne give dig redskaberne, støtten og opbakningen, der skal til for at leve igen.

"Jeg led af dødsangst og hørte tilfældigvis om tankefeltterapi og fik en tid hos Mette. Mette levede i den grad op til mine forventninger. Hun er dejlig rolig og skaber en behagelig stemning under behandlingen og allerede efter kun 1 behandling.

Rikke Hougaard

"Jeg nyder hvert et minut. Det er en helt fantastisk og afslappende behandling. Jeg vil gerne anbefale det til alle, der vil forkæle sig selv. "

Gita Faurholdt

"Jeg har fået et par behandlinger hos Mette og føler de hjælper mig. Jeg har fået stress som har medført en depression. Jeg kan varmt anbefale Mette. Hun har en dejlig og varm personlighed. Er god til at skabe en tryg stemning og holde fokus."

Rene Lave Kornum

Kontakt

Tlf. 61 74 52 15

info@liftingyourlife.dk

Sådan får du ro i kroppen på under 3 minutter.

Du modtager 3 effektfulde øvelser direkte i indbakken for 0 kr. og tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev.

Navn:
E-mail: