fbpx

Personligt forløb / Konsultationer

Få redskaber til at slippe

din angst og uro.

 

Angst, ubehag og søvnløse nætter

Du er ikke alene.

traume terapi

Konsultation:

Vi starter med en samtale om jeg kan hjælpe dig. – Derefter finder vi sammen ud af hvilket forløb der passer dig bedst.

Hver session starter altid med en snak om hvad der giver mening at arbejde med. – Terapi og derefter opfølgning på sessionen og hvad du kan gøre indtil vi ses igen.

Du bliver nænsomt holdt i hånden og hjulpet gennem terapien med fokus på dig. -En session vare imellem 45-90 min. da det er meget forseklligt hvordan kroppen tager imod fra gang til gang.

 

Angst, stress, indre uro og ubehag kan give søvnløse nættet. Bestemte situationer, kan sætte gang i en lang række uønskede reaktioner og følelser.
Nogle oplever angst i forbindelse med en fobi. Eks. når de sætter sig på flyet eller ser edderkopper i deres hjem. – Ikke et almindeligt ubehag, som andre mennesker. Det er en inderlig angst, der lammer kroppen og hjernen fuldstændig.
Du ved ikke. om du skal skrige, græde eller løbe panisk væk.

Forskellige episoder kan trigge reaktioner hos dig. Som ubehag i store forsamlinger, eller når du genoplever situationer fra barndommen eller et traume i livet. Det behøver ikke være noget stort, men du kan også trigges via en duft, eller lyd der aktivere angst og ubehag i dig, helt udenom din fornuft og tanke.

Andre igen oplever stress forbundet med arbejds- og familielivet.

Det værste er, at man føler sig fuldstændig drænet . Alt ens energi er blevet brugt i det øjeblik, man står lammet overfor sin frygt, eller man har været overanstrengt i en lang periode.
Nogen kender også til en umådelig træthed og fysiske skavanker, der er forårsaget af stresse eller angst.

Men det behøver ikke at være virkeligheden for dig. Faktisk tværtimod.

Jeg har i flere år hjulpet mennesker med stress, angst, fobier og traumer i min klinik eller i et online møderum.
Som baggrund er jeg bla. uddannet tankefeltsterapeut, der sætter mig i stand til at hjælpe dig og din krop til at hjælpe sig selv.

Jeg tager dig alvorlig, uanset hvad du kommer med. Sammen finder vi ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Terapi som passer til dig

Når man har et traume, en fobi, eller angst, er det et stort skridt at bede om hjælpen til at komme videre. Derfor har jeg forskellige former for konsultationer.

Jeg tilbyder terapi, hvor vi mødes i min klinik i Lystryp. Online, eller måske hjemme hos dig selv i din stue.

I fællesskab finder vi frem til den løsning og det forløb, der giver dig mest muligt.

Tag skridtet for dig selv

Alt er muligt for den, der spørger

Du vågner en morgen. Hovedet værker, næsen er stoppet, feberen banker på, og du ved godt, der nok kun er en ting at gøre i dag. Nemlig at blive liggende i sengen og passe på dig selv.
The og honning skal der til, lommeletterne bliver også hentet frem sammen med tæpper og dobbelt op på næsespray.

Her passer vi på os selv for at komme hurtigst muligt ovenpå igen.
Men når vores følelser er blevet ramt af en “forkølelse” pga. et traume, stress, eller angst, så er der straks mange, der vælger ikke at passe på sig selv og give deres krop den tid, der skal til for at komme ovenpå igen. Men kroppen husker – også det, vi selv glemmer.

Har du lyst til hjælpe dig selv med at leve i stedet for blot at overleve, så vil jeg meget gerne give dig redskaberne, støtten og opbakningen, der skal til for at leve igen.

"Jeg led af dødsangst og hørte tilfældigvis om tankefeltterapi og fik en tid hos Mette. Mette levede i den grad op til mine forventninger. Hun er dejlig rolig og skaber en behagelig stemning under behandlingen og allerede efter kun 1 behandling.

Rikke Hougaard

"Jeg nyder hvert et minut. Det er en helt fantastisk og afslappende behandling. Jeg vil gerne anbefale det til alle, der vil forkæle sig selv. "

Gita Faurholdt

"Jeg har fået et par behandlinger hos Mette og føler de hjælper mig. Jeg har fået stress som har medført en depression. Jeg kan varmt anbefale Mette. Hun har en dejlig og varm personlighed. Er god til at skabe en tryg stemning og holde fokus."

Rene Lave Kornum

Kontakt

Tlf. 61 74 52 15

info@liftingyourlife.dk