fbpx

z Faceroller

 

Faceroller kan bruges til face fitness, faceyoga, organ massage og detox

Jeg har fokus på især organ og detox massagen.

Din faceroller er nem at tage frem og hurtig at bruge. Du kan få stor virkning og velvære ved kun kort tids brug. Du kan gøre det som et fast aften ritual, måske imens du ser din yndlings serie i fjernsynet. Du kan have den liggende på natbordet og gøre det lige inden du ligger dig til at sove, eller måske når du står ud af badet.

Faceroller er perfekt til dig som døjer med spændinger i kæben, eller måske skærer tænder, da den afspænder musklerne. Er også til dig som ønsker at få en smuk glød og opstramning, da regelmæssig brug øger blodcirkulationen og dermed øger kollagen produktionen som giver huden styrke og elasin som sørger for at huden forbliver elastisk.

Alle vores organer og medianpunkter er præsenteret i ansigtet ( som du kender ved akupunktur under fødderne ) og fra min afbalancerende ansigtsmassage. Nu kan du selv lave denne ansigtsmassage og stimulere hele kroppen med punkter og områder i ansigtet og samtidig få alle de andre goder i at lave ansigtsmassage.

 

KØB HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du vil med regelmæssig brug opleve et lille løft og se dine rynker og hud strammes op. Vil det ikke være dejligt med en knap så markant bekymringsrynke?

Jeg bruger den selv mest fordi jeg synes det er dejligt og jeg elsker at have små ritualer der gør mig godt. Jeg bruger den bevist på mine ”ømme” punkter og laver detox på mit tarmsystems områder.

Jeg har valgt faceroller i grøn Jade pga. denne sten går ind og påvirker hjertecentret. Grøn Jade udsender blide og kærlige vibrationer og kan være med til at åbne dit hjerte. Så du modtager blid og kærlig energi imens stenen arbejder på din hud.

Grøn Jade kan også bruges mod stress og til at styrke immunforsvaret. Og som sagt til at åben for kærlig og blid energi. Det er smukt at tænke på imens du giver dig selv massage synes jeg.

Du kan underbygge brugen af din faceroller ved at bruge den på ren hud og med din yndlings creme, serum eller olie. Rullen vil arbejde olien bedre og dybere ind i huden hvor den gør nytte.

Jeg bruger min faceroller om aftenen på ren og afrenset hud og med en skøn økologisk olie fra http://www.cremecompagniet.dk Deres olier er 100% økologiske og rene, plus til en pris alle kan være med til. Jeg skifter imellem Acai bær olie og Argan olie, men du kan som sagt bruge det produkt du holder af, eller bare på tør hud.

 

Alle Faceruller er unikke i udseende, da de er håndlavet af ægte naturlig krystal og skal derfor behandles skånsomt.
Passer du godt på den har du din faceruller hele livet. Rullen kan nænsomt tørres af med en fugtig klud og hvis du ønsker at rense mere og give stenen ny energi, så læg den i himalaya eller havsalt.

Rullen kan knirke en smule da krystallerne ruller direkte på metallet. Det er et bevidst valg, for at undgå plastik. Du kan evt. give rullen en dråbe olie for at mindske knirken hvis den generer dig.

Da grøn jade er en naturlig krystal vil der typisk under produktionen blive små overfladiske ridser som ikke har nogen betydning for brugen af rullen.

 

Du kan med fordel ligge din faceroller i køleskabet og få yderligere effekt på eksempelvis hævede øjenomgivelser.

 

Bestil din faceroller her:   KØB

 

Her er en video hvor jeg viser hvordan du kommer godt i gang med din faceroller.

Jeg viser en organ / detox massage.

En beskrivelse af hvad du ser på videoen:

 1. Start med at åbne op for lymfepunktet lige under kravebenet ved at rulle rullen frem og tilbage på punket. Gør dette i begge sider.
 2. Lav 8-10 blide strøg med den store krystal fra punket mellem øjenbrynene op mod panden. Måske helt op over toppen af hovedet.
 3. Med den store krystal ruller du 8-10 gange fra midten af øjenbrynet ( lige på den modsatte side af bekymrings rynken ) ud langs øjenbenet og ned mod øret.
 4. Fortsæt på samme måde i næste bane af panden op mod hårgrænsen.
 5. Afslut med at dræne til lymfen, ved at rulle den store krystal fra toppen af øret ned langs kæben og halsen til kravebenspunket og rul 3-5 gange.
 6. Brug den lille krystal til at rulle fra næseryggen ned langs næsen 8-10 gange.
 7. Brug den lille krystal til at lave en blid massage rundt om øjet ved at følge pilenes retning på billede nr.1. Lav 8-10 gentagelser af hver øvelse. Den første på øjenbenet fra øjet og ud. Derefter fra yderkrogen og ind mod næsen under øjet og til sidst fra øjet og ud langs benet under øjet og lad bevægelen slutte af op langs tindingen.
 8. Nu er det igen tid til at dræne lymfen. Lav øvelse 5 igen.
 9. Med den store krystal ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret 8-10 gange. Fortsæt på samme måde fra mundvigen ud og op mod øret og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret. Slut af med øvelse 5.
 10. Start med den lille rulle lige under næsen og rul udad og en smule op 8-10 gange. Derefter under munden, på midten af hagen 8-10 gange udad. Til sidst skal smile buen have en tur nede fra op mod næsen i en fin bue. Afslut med øvelse 5.
 11. Gentag hele processen i modsatte side af ansigtet.
 12. Afslut med at ae dig selv med flad hånd i hele ansigtet og ud mod ørene 2-3 gange og tryk nu på lymfe dræne punkterne 3 gange hver. Først punkt øverst ved øret, næste punkt nederst ved øret, derefter fordybningen på kæbebenet og til sidst på kravebenspunktet. ( se evt. min video )

 

Har du ømme punkter, eller evt. poser under øjnene, så giv de områder en ekstra omgang, men husk også at dræne lymfen

Det virker afstressende, så luk øjnene og træk vejret dybt.

Det er med åndedrættet vi slipper spændinger inkl. dem der har sat sig fast som rynker og linjer.

Rigtig god fornøjelse.

 

Bestil din faceroller:   HER

 

Billederne her viser detox / organ massage:

Billede 1 viser organ / detox massage, som i beskrivelse og på videoen:

 

Billede 2 viser organernes placering i ansigtet:

 

 

Hvis du ønsker en mere opstrammende effekt, så brug disse øvelser.

Tænk hele tiden opad i dine bevægelser.

 

Bestil din faceroller lige herKØB

Din pris, kun 249,- incl. forsendelse