fbpx

z Anonym

Denne behandling er skrevet sammen med en klient der ønsker at være anonym. Jeg har tilladelse til at offentliggøre.

Klienten, en ung pige på 23 år, som overspiser. Efter lidt snak finder vi sammen ud af, at det mest er når hun er alene, at hun spiser, at hun har svært ved at være i sit eget selskab og derfor spiser for ikke at mærke sig selv og sin angst.

Klienten kommer igennem samtale ned i kroppen og får beskrevet ubehaget og ligger det på en7ér ( på en skala fra 0-10 )

Klienten bliver varm og begynder ret hurtigt at svede, hvilket jeg forklarer er helt normal og kun et godt tegn… ( det er tegn på at kroppen arbejder med og er i gang med at forløse det traume vi arbejder med ).

Jeg beder klienten holde fokus på ubehaget i kroppen og sige nogle små sætninger sammen med mig, imens jeg banker på median punkter, mest i ansigtet og på hånden. Ret hurtigt fortæller klinten, at hun oplever ubehaget næsten er væk, ligger på 1-2. Jeg fortsætter og vi sidder lidt stille, imens jeg banker på mirakelpunktet.

Klienten skal de efterfølgende dage være en del alene hjemme, hvilket jeg spørger ind til om hun har det ok med, hvor til hun svare ja. Hun sidder et stykke tid efter behandlingen og smiler og kan ikke helt forstå den ro behandlingen har givet. Hun føler sig helt afslappet og søvnig på en god måde.

Jeg kontakter klienten 3 dage efter behandlingen for at høre til hendes oplevelse af, at have været alene hjemme og skulle være i sit eget selskab. Hun fortæller at det er gået fint, at hun oplevede større overskud, netop til at lave noget, fremfor kun at sidde og være angst og begynde at spise.