fbpx

RENE LAVE KORNUM

Jeg har fået et par behandlinger hos Mette og føler de hjælper mig. Jeg har fået stress som har medført en depression. Jeg har egen butik og kan derfor ikke sådan bare sygemelde mig. Jeg har svært ved at komme i gang, glemmer og kan ikke overskue selv små ting…

Denne gang hos Mette, som er 4. behandling, kan jeg tydeligt mærke, at mit humør er blevet bedre og at jeg i det hele taget er godt på vej, kan tage på arbejde igen ol….men nu kommer min utålmodighed så ind. Jeg syntes at det går for langsomt, selvom min fornuft godt ved det kan tage lang tid, så synes jeg pludselig bare det går for langsomt.

Vi snakker altid lidt omkring de følelser jeg har i forhold til det aktuelle vi arbejder med og laver en sætning som Mette siger.

Da vi ligger ud har jeg uro i brystet og ondt i skuldrene og ligger på et ubehag på ca.7 ( skala fra 0-10 )

Ikke langt inde i behandlingen føler jeg pludselig det ligesom letter og jeg kan mærke jeg får en ro i hele kroppen. Mette spørger ind til min utålmodighed, om jeg kan forstille mig at være let og fredfyldt omkring, at det tager tid at bliver rask?….det føler jeg lige nu er ok og kan sige jeg ligger på 0 i ubehag.

Jeg har fået 4 behandlinger ved Mette. De har været medvirkende til at få mig på rette vej igen.

Jeg kan varmt anbefale Mette. Hun har en dejlig og varm personlighed. Er god til at skabe en tryg stemning og holde fokus.

Rene Lave Kornum 49 år

Terapi traumeterapi Mette Raahede

Sådan får du ro i kroppen på under 3 minutter

 

Få 3 effektfulde øvelser for 0,-

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

You have Successfully Subscribed!