fbpx

CLAUS VESTER

Mette har behandlet mig for flere ”små” ting, men jeg vil fremhæve en behandling af nogle stress symptomer jeg har fået i forbindelse med nyt arbejde. Vi snakker lidt ind omkring hvordan det går og hvornår jeg oplevede den samme form for stress i kroppen første gang.

Jeg oplever det måske mere som et pres end som stress finder vi ud af, da vi begynder at snakke om hvordan jeg har det. Det føles som en trykken i panden, som et stort lyn, ret ubehageligt.

Mette gentager under forløbet flere gange den historie, fra da jeg var i lære, hvor jeg beskriver jeg følte dette pres første gang, hvilket er godt. Mest så jeg holder fokus og husker tilbage og kan blive i det ubehag jeg følte både dengang og nu. Da jeg bliver bedt om at sætte et tal på mit ubehag på en skala fra 0-10, så er jeg helt sikkert på en 8ér.

Jeg oplever langsomt mit ubehag ændre sig og efter kun 30 min er det på tallet 1 og jeg føler næsten ikke ubehag mere, faktisk har jeg en rolig fornemmelse i kroppen.

Jeg har det hver gang Mette har behandlet mig som om det er lidt komisk…jeg har svært ved at forstå det virker….men dagen efter denne behandling havde jeg en rigtig fin dag på arbejdet, helt uden pres, virkelig fed oplevelse…Jeg har flere ting jeg ønsker Mette hjælper mig med, hun er god til at skabe en tryg og rolig stemning.

Jeg vil klart anbefale Mette hvis du har noget som fylder, om det er en fysisk smerte, eller en følelse du ikke kan finde fred med, så kan hun noget som jeg ikke kan forklare og har oplevet før. Jeg føler mig godt tilpas i hendes hænder.

Claus Vester 48 år

Terapi traumeterapi Mette Raahede

Sådan får du ro i kroppen på under 3 minutter

 

Få 3 effektfulde øvelser for 0,-

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

You have Successfully Subscribed!